TERMENI SI CONDIȚII de utilizare website WWW.COFFEEMARKET.RO

1. Definiții

Cumpărător: orice persoană fizică, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă și care este utilizator înregistrat al website-ului www.coffeemarket.ro.

Vânzător: S.C. Horeca Solution S.R.L., cu punct de lucru în România, Jud. Ilfov, Str. Apusului nr. 3B, Sat Cățelu, Comuna Glina, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4104/2016, CUI RO 25786923, tel.: 0740 051 506; 0749 996 384 email: office@coffeemarket.ro.

Produs:  orice produs inclus în comanda care urmează a fi furnizat de către Vânzător Cumpărătorului.

Comandă: documentul electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Produsele, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Produse și să achite contravaloarea acestora, dacă acestea nu au fost achitate deja.

Contract: Comanda confirmată de către Vânzător.

2. Termeni contractuali

Website-ul www.coffeemarket.ro este proprietatea S.C. Horeca Solution S.R.L.
Utilizarea website-ului COFFEEMARKET de către Cumpărător, respectiv înregistrarea unei comenzi electronice, implică acceptarea de către acesta a termenilor și condițiilor de mai jos, precum și a acceptării utilizării adresei email ca mod de comunicare scrisă la distanță.
Confirmarea Comenzii de către Vânzător implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (email) din partea Vânzătorului către Cumpărător (nu este necesară confirmarea primirii din partea Cumpărătorului). Contractul intra în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător, iar termenii și condițiile prezentate în această pagină (“Termeni și condiții de utilizare website COFFEEMARKET”) stau la baza acestuia.
Recomandăm citirea cu atenție a paginii “Termeni și Condiții”.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare prealabilă, ultima versiune putând fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni și Condiții”.
Comunicarea cu magazinul online se poate face prin utilizarea informațiilor de contact furnizate în secțiunea “Contact”.

Produsele prezentate pe website-ul COFFEEMARKET sunt oferite limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. Horeca Solution S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu mai există în stocul furnizorului sau nu respectă calitatea cerută de Vânzător.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de către S.C. Horeca Solution S.R.L. față de orice Cumpărător, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumei încasate de Vânzător, de la respectivul Cumpărător.

Pentru produsele indisponibile pe site, prețul nu poate fi garantat.

Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

S.C. Horeca Solution S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Ne rezervăm dreptul de refuza colaborarea cu clienții care au un comportament sau limbaj neadecvat sau limbaj necivilizat, ori cu clienții care au comenzi livrate refuzate, din motive neîntemeiate.
Prețurile prezentate sunt în lei, includ TVA (9 % sau 19%) și nu includ costurile de livrare.

Imaginile publicate pe site prezintă produsele reale, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare).

3. Dreptul de proprietate intelectuală

Întregul conținut al website-ului COFFEEMARKET – imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc. – este proprietatea S.C. Horeca Solution S.R.L.  și este protejat  de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al S.C. Horeca Solution S.R.L. a oricărui element prezentat mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.
S.C. Horeca Solution S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral website-ul, de a reproduce parțial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice alt mod, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Horeca Solution S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.

4. Transferul proprietății

Transferul proprietății asupra Produselor se realizează în momentul livrării (presupune primirea facturii fiscale de către Cumpărător).

5. Răspundere contractuală

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru următoarele situații:

  • eventualele erori apărute pe website-ul www.coffeemarket.ro, indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând, dar fără a se limita la modificări ale site-ului, ale setărilor sau ale scripturilor;
  • pentru erorile apărute ca urmare a utilizării anumitor browsere pentru vizitarea coffeemarket.ro;
  • conținutul, calitatea sau natura website-urilor la care se ajunge prin legături de pe www.coffeemarket.ro;
  • orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informației prezentate pe website, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi.

6. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletter pe website-ul www.coffeemarket.ro este gratuită și voluntară.

Prin înregistrarea ca utilizator si abonarea la newsletter se consideră acceptată cererea de primire de comunicări comerciale la adresa de email furnizată la crearea contului.

Dezabonarea la newsletter se poate efectua urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email sau accesând pagina “Contul meu”.
Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului ca și folosirea website-ului (condiții prevăzute de prezentul document).

În cazul în care un abonat nu respectă prevederile prezentului document atunci Vânzătorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul acestuia la newsletter.

7. Dispoziții finale

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute ca urmare a comercializării produselor pe www.coffeemarket.ro, se vor soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către Cumpărător. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se va face apel la instanțele judecătorești competente din București/Ilfov.
Prin plasarea unei Comenzi, Cumpărătorul este de acord cu Termenii și Condițiile stipulate în prezentul document și își asumă pe deplin consecințele ce decurg din folosirea website-ului.