PLATĂ ȘI LIVRARE

1. Plata comenzii

Produsele comandate pe site-ul www.coffeemarket.ro trebuie achitate integral. Plata produselor comandate se poate face on-line prin card bancar, numerar in momentul livrarii (sistem ramburs) sau cu ordin de plata (la cerere). În cazul plății cu OP, dovada plății trebuie trimisa prin email la adresa office@coffeemarket.ro, cu minim 12 ore inainte de livrarea comenzii.

2. Livrarea comenzii

S.C. Horeca Solution S.R.L. își rezervă dreptul de a informa Cumpărătorul privind livrarea comenzii printr-o metoda de comunicare adecvata, înainte de onorarea acesteia.

Livrarea produselor comandate se va face în toată țara, prin intermediul companiilor de curierat rapid, de luni până vineri, cu excepția zilelor de sărbătoare legală, în termen de 3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.

Livrarea produselor se va face la adresa indicată de Cumpărător.

Costurile de livrare sunt urmatoarele:

GRATUIT pentru comenzi cu valoare totală mai mare de 100 lei cu livrare in Bucuresti si Ilfov, iar in restul tarii pentru comenzi cu valoare totala mai mare de 200 lei.

– Pentru comenzi cu valori mai mici de 100 de lei pentru Bucuresti si Ilfov, respectiv 200 lei in restul tarii costul transportului este 18 lei.

Toate taxele de transport conțin TVA.